UtoSafari

av Venke Marie Sortland, 05/09/2009

“UtoSafari” er en danseforestilling om risiko og relasjoner for barn fra 6 år, av og med Nummen Safari. En “UtoSafari” starter med danseforestilling, fortsetter med dialog mellom barn og aktører, og avsluttes med en workshop hvor barna får utforske rommet og tematikken sammen med danserne. Forestillingen spilles i det mobile teleskophuset Utoskop.
UtoSafari hadde premiére 21. august 2009 i Oslo og er senere vist under scenekunstfestivalen Den Unge Garde i Trondheim 2009, Show Box i Oslo 2009, Markedet for scenekunst i Sandefjord 2010 og Kultursleppet i Oppland 2011. Forestillingen har turnert i Den Kulturelle Skolesekken fra og med høsten 2010, og har per dags dato blitt vist 275 ganger.

utoskop_svelgen

UtoSafari i Svelgen

SISTE SJANSE TIL Å SE FORESTILLINGEN I OSLO: UtoSafari spilles under Sorialabfestivalen i Torshovparken, 27. og 28. september kl 18.00, og 29. september kl 14.00 og 16.00. Billetter, kun i døra, fra en halv time før forestillingen starter: barn 75,- / voksne 100,-

ALLER SISTE FORESTILLING spilles på Utoskopets tilblivelsesplass Nutheim Gjestgiveri i Flatdal, den 7. oktober kl 16.00. Fri entre!


UtoSafari er produsert av dansekompaniet Nummen Safari:

Guro Anna Wyller Odden, Ina Coll Kjølmoen og Venke Marie Sortland


Idé / design / produksjon av Utoskop:
André Sipilä Solvang
Kostymer: Maria Lange
Kunstnerisk veileder: Trine Nyhus Lørum
Webside og foto: Tom Ivar Øverlie

Co produsenter: Landing og Rom for Dans
Støttet av: Norsk kulturråd – Den kulturelle skolesekken og Kunstløftet, Fond For Utøvende Kunstnere, Sør Trøndelag fylkeskommune og Oslo kommune.

Mer info: nummensafari.no

Uttalelse om UtoSafari i Den Kulturelle Skolesekkens 10 års-jubileumsskrift!

utosafari_inasvever

Foto: Tom Øverlie, UtoSafari 2009

Legg igjen en kommentar

Påkrevd.

Påkrevd. (Vises ikke)