Landing koreografi på Høyblokkas minneforestilling

av Venke Marie Sortland, 03/02/2011

Trondheims landemerke – Høyblokka på St. Olavs – er våren 2011 iferd med å bli plukket fra hverandre. Landing samarbeidet med prosjektet “Høyblokka post-mortem”,  i forbindelse med en minneforestilling for Høyblokka, med rivningsplassen som spillested. Forestillingen var en rituell collage basert på materiale fra livet i høyblokka: lyd, lys, visuelle animasjoner, dans, sang, musikk og minner, og ble sett av rundt 1000 trøndere 30. januar. “Høyblokka post-mortem” har også samlet minner fra Høyblokkas historie gjennom et halvt år, se websiden til prosjeket: høyblokka.no. Prosjektet er innitiert av Barbro Rønning. Landing takker dansekunstnerne Maja Roel, Ingeborg Sanders, Live Strugstad og Mari Flønes for at de var med å gjøre koreografi i denne spesielle settingen mulig.

Legg igjen en kommentar

Påkrevd.

Påkrevd. (Vises ikke)