Safarium på turne til Danmark, Island og Trondheim

av Venke Marie Sortland, 22/04/2016

Våren 2016 er Landing invitert til Danmark, Trondheim og Reykjavik med forestillingen Safarium, en danseforestilling for barn med spesielle behov. Turneen gjennomføres av Sigrid Kopperdal, Marie Handeland, Ida Gudbrandsen og Marianne Skjeldal og Camilla Wexels Riser.

I Danmark vil forestillingen spilles som en del av Thy Teaters program, for grupper med spesialelever og barnehagebarn.

Safarium, Thy Teater, Danmark, våren 2016

Safarium, Thy Teater, Danmark, våren 2016

I Trondheim er Landing invitert til å spille forestillingen på Multiplié dansefestival. Den vil både vises for grupper med spesialelever på dagtid, i sammarbeid med Den Kulturelle Skolesekken, men også for et allment publikum på kveldstid. I tillegg vil vi vise forestillingen, holde verksted og forelese for barnehagelærerstudenter på Dronning Mauds Minne.

Safarium, workshop på Dronning Mauds Minne, Trondheim, våren 2016

Safarium, workshop på Dronning Mauds Minne, Trondheim, våren 2016

I Reykjavik vil forestillingen bli spilt for grupper med spesialelever, på Nordic House, under festivalen UNGI i regi av Assitej, parallelt med Reykjaviks kulturfestival for barn og unge. I tillegg vil prosjektet presenteres på en talk for pedagoger og kunstnere.

Safarium på vei til Island, våren 2016

Safarium på vei til Island, våren 2016

Turneen er støttet av Fond for Utøvende Kunstnere, STIKK og Norsk kulturråd. TAKK!

Legg igjen en kommentar

Påkrevd.

Påkrevd. (Vises ikke)