Landing på Radarts Ut av boksen – seminar

av Venke Marie Sortland, 08/02/2018

Landing holdt 24.januar 2018 et innlegg om det å tenke formidling fra innsiden av en kunstnerisk prosess under Radarts og Prosjkt Radius seminar “Ut av boksen”, i Rådstua i Tromsø.

Fra programmet:
Ut av boxen er et seminar om publikumsarbeid og markedsføring. Seminaret er aktuelt for alle som arbeider med oppgaver eller utfordringer knyttet til disse fagområdene. Målet med dette seminaret er å dele erfaringer, og finne samarbeidsparter for videre samhandling. Seminaret har innlegg av blant annet: Guri Birkeland (Scenekunstbruket), kunstner Katrine Strøm, Venke Sortland (Landing), Ingrid Handeland (Norsk Publikumsutvikling), Maria Utsi (Festspillene i Nord-Norge) og Cathrine Nysæther (Ultima).

Ut av boksen er et samarbeid mellom RadArt, HATS og Ordkalotten internasjonale litteraturfestival. Seminaret er støtta av Norsk Kulturråd og Innovasjon Norge.

Legg igjen en kommentar

Påkrevd.

Påkrevd. (Vises ikke)