Omvisninger på Munch-museet

av Venke Marie Sortland, 08/02/2018

“Danserne Sigrid Kopperdal, Venke Sortland og Ida Gudbrandsen fra kunstnergruppa Landing snurrer, kryper og kaster seg gjennom utstillingen. Velkommen til en omvisning hvor vi opplever kunst med hele kroppen!”

Hode ved Hode

Fra omvisning i utstillingen “Hode ved hode” høst/vinter 2017-2018. Foto: Tom Øverlie

På oppdrag fra formidlingsavdelingen på Munch-museet i Oslo har Landing høsten 2017 startet utvikling av ulike omvisningsformater og workshoper – der publikums kropper bevisstgjøres og aktiviseres i møte med utstillingene – som en del av museets formidlingstilbud til skoleelever og familier. I august og september gjennomførte vi de første familieomvisningene, og i oktober gjennomførte vi de første omvisningene og workshopene for skolebarn. I januar prøvde vi ut et omvisningskonsept under arrangementet “Late Night”.

Anmeldelse av prosjektet på periskop.no: http://www.periskop.no/munchmuseet-fenger-voksne-familiedag/

Legg igjen en kommentar

Påkrevd.

Påkrevd. (Vises ikke)