Safarium på KLODEN I SENTRUM

av Venke Marie Sortland, 06/06/2018

Lørdag 9. juni kl 16.00 spilles Safarium for barn fra 1-3 år på festivalen Kloden i sentrum – i et telt foran Nationaltheatret i Oslo sentrum. Ta med deg en liten venn og besøk oss! Kloden i sentrum er en del av programmet til Heddadagene 2018.

Billetter til alle forestillingene: https://kloden.ticketco.events/no/nb

Under Heddadagene flytter Kloden inn i et telt i Oslo sentrum, og i samarbeid med Scenekunstbruket fyller vi det med fantastisk scenekunst for det unge publikummet.

Forestillinger:
Fredrik Høyer og Det Andre Teatret: “Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping”
Artilleriet Produksjoner: “Myke Øyne”
Landing: “Safarium”
Teater Nova v/ Simone Thiis/TPO: “MINI”
Th’Line: “Meg, Meg og Meg”
Teater Joker: “Brune” (vinner av Heddaprisen 2017, beste barneforestilling)
New International Encounter (NIE): “We come from far, far away” (vinner av Heddaprisen 2017, beste forestilling for ungdom)

Om Kloden:
KLODEN skal bli et hus der profesjonell scenekunst møter barn og ungdom, og der de unge selv er med å bygge opp stedet sammen med profesjonelle aktører. KLODEN skal være en motor i utviklingen av bydelen, en betydningsfull kunstaktør for Oslo-regionen, et viktig hus for scenekunstfeltet i Norge, og et unikt sted i europeisk og internasjonal sammenheng. Vi vil etablere KLODEN fordi det er på tide med et eget sted for de unge og scenekunsten.

Om Safarium:
De deiser og ruller, koser og moser! Safarium er en danseforestilling for barn, og er både en forestilling, utforskning og safari. Barna blir invitert med til å utforske rom og bevegelse sammen med danserne.

Gjennom sanselig og taktil utforskning av rommet, eller baskete omfavnelser, får publikum oppleve både fysisk kraft og sensibilitet på nært hold. Målet er å utfordre publikum til erfaring av kroppen utover det hverdagslige. Landskapet fungerer både som forestillingsrom og som en midlertidig installasjon – et kunstverk i seg selv.

Siden premieren i 2014 er «Safarium» blitt spilt på festivaler som Sand-festivalen i Kristiansand, Multiplié dansefestival i Trondheim, Kortreist dansefestival på Inderøy, UNGI-festivalen i Reykjavik og Imagine Childres Festival i London.

Legg igjen en kommentar

Påkrevd.

Påkrevd. (Vises ikke)