FELT

av Venke Marie Sortland, 06/02/2019

felt_millaskisse7

Felt er et dansekunstprosjekt med barneskoleelever som målgruppe og skolen som spillested. I samarbeid med scenograf Camilla Wexels Rieser og lydkunstner Hanna Gjermundrød vil de tre skapende og utøvende dansekunstnerne Ida Gudbrandsen, Sigrid Kopperdal og Venke Marie Sortland skape et lydlig, taktilt og bevegelig landskap som publikum gradvis får være medskapende i. Inne i dette landskapet utviskes grensene mellom dansernes kropper, scenografien og rommet. Sammen blir vi en bevegelig masse – en stor levende organisme. Målet er å gi barna estetisk erfaring av å være del av noe som er større enn dem selv, og refleksjoner over vår plass i jordas økosystem. FELT har mottatt støtte fra Norsk Kulturråd, Fond for utøvende kunstnere og Fond for lyd og bilde.

Legg igjen en kommentar

Påkrevd.

Påkrevd. (Vises ikke)