Landingsstaben

Venke Marie Sortland jobber som frilans dansekunstner med base i Oslo. Hun har sin kunstneriske utdannelse fra skolen for Samtidsdans i Oslo, 2002 – 2005. Venke har jobbet som utøver for blant annet; Jana Umüssig, Philip Gehmacher, Ingri Fiksdal, Impure Company/Hooman Sharifi, Prosjekt Isadora/Caroline Whalstøm Nesse og Camilla Myhre, Wee Company/Francesco Skavetta. Venke har også vært tilknyttet flere grupper; en trio med dansekunstner Pernille Holden og musiker Jo Berger Myhre, og Nummen Safari, i tillegg til å gjøre egne soloarbeider. Venke har vært en av Landings stabsmedlem siden oppstarten i 2005, og har medvirket i alle Landings prosjekter. Hun var også en av initiativtakerne til forumet Rethink Dance. Venke underviser på Skolen for Samtidsdans, og gjør skribentoppdrag for blant annet Danseinformasjonen, Scenekunst.no og Periskop.no.
venkes@gmail.com

Sigrid Hirsch Kopperdal er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo, BA i moderne- og samtidsdans, og ved Salzburg Experimental Academy of Dance. Sigrid jobber som dansekunstner i egne og andres arbeider, og jobber/har jobbet med koreografer som bl.a. Ingri Fiksdal, Kristin Ryg Helgebostad, Siljeholm/Christophersen og Anne-Mareike Hess. Siden 2012 har Sigrid vært med å arrangere Mind The gap – visningsarena for dans i prosess. Sigrid har jobbet med Landing siden 2014, og vært en del av staben siden 2016. Hun har er involvert i produksjoner som Flytende landskap, Myk masse, Safarium, og Omvisninger på Munchmuseet.

Ida Gudbrandsen er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans (2004-2005) og Den Norske Balletthøyskole, med fordypning i moderne og samtidsdans og kunst- og kulturformidling (2006-2009). Som utøver har hun jobbet med Impure Company/Hooman Sharifi, Steffi Lund, Mia Habib, Flukt, Katrine Kirsebom og Eva-Cecilie Richardsen, i tillegg til å være en del av det kunstneriske kollektivet SUPERNOVA. Hun har også jobbet som produsent, og i 2011 ledet hun den nasjonale feiringen av Dansens Dager. Siden 2010 har hun vært med og arrangere Praxisfestivalen og MIND THE GAP. Ida ble tildelt Statens Arbeidsstipend for yngre kunstnere for tre år i 2014 og er ansatt i Skuespiller- og danseralliansen. Ida har vært involvert i Landing siden 2016, i diverse undervisningsprosjekter, omvisningsprosjektet på Munchmuseet, i tillegg til Safarium og Flytende Landskap.

Ina Coll Kjølmoen er utdannet ved Skolen for Samtidsdans, tre år fra medisinstudiet ved NTNU og et år ved danselinjen på Sunnhordlang folkehøgskole. Ina er en av stabmedlemmene i Landing DA og har vært aktiv i Landings prosjekter siden oppstarten i 2005; både administrativt og kunstnerisk. Hun er en del av trioen Nummen Safari som produserte forestillingen “Hvis tankene mine hadde vinger” under Landing2006: Frogner. Til Landing08 St.Olavs Hospital//Trondheim lagde hun dansefilmen “Duo for tre” sammen med dansekunstner Anna Carlström og videokunstner Mads Hornsletten.
Nummen Safari har tidigere produsert forestillingen “To, en” (mai 2005). Kjølmoen også undervist barn i samtidsdans ved Rom for Dans, holdt diverse workshops for voksne og vært utøver og kunstnerisk medansvarlig i Prosjekt ISADORA 2006 og 2007. Per dags dato holder hun på med en master i helsefremmende arbeid på Høyskolen i Vestfold.
inacoll@gmail.com