Landingsstaben

Ina Coll Kjølmoen er utdannet ved Skolen for Samtidsdans, tre år fra medisinstudiet ved NTNU og et år ved danselinjen på Sunnhordlang folkehøgskole. Ina er en av stabmedlemmene i Landing DA og har vært aktiv i Landings prosjekter siden oppstarten i 2005; både administrativt og kunstnerisk. Hun er en del av trioen Nummen Safari som produserte forestillingen “Hvis tankene mine hadde vinger” under Landing2006: Frogner. Til Landing08 St.Olavs Hospital//Trondheim lagde hun dansefilmen “Duo for tre” sammen med dansekunstner Anna Carlström og videokunstner Mads Hornsletten.
Nummen Safari har tidigere produsert forestillingen “To, en” (mai 2005). Kjølmoen har siden høsten 2005 undervist barn i samtidsdans ved Rom for Dans, holdt diverse workshops for voksne og vært utøver og kunstnerisk medansvarlig i Prosjekt ISADORA 2006 og 2007.
inacoll@gmail.com

Venke Marie Sortland jobber som frilans dansekunstner med base i Oslo. Hun har sin kunstneriske utdannelse fra skolen for Samtidsdans i Oslo, 2002 – 2005. I 2008 var hun innehaver av skolarshipet DanceWEB Europe. Venke har jobbet som utøver for flere norske koreografer; Ingri Fiksdal, Prosjekt Isadora/Caroline Whalstøm Nesse og Camilla Myhre, Impure Company/Hooman Sharifi, Wee Company/Francesco Skavetta. Hun har også jobbet som utøver for den tyske koreografen Jana Umüssig, og den østeriske koreografen Philip Gehmacher. Venke har også jobbet i flere grupper; en trio med dansekunstner Pernille Holden og musiker Jo Berger Myhre, og i gruppen Nummen Safari. I tillegg til å drifte produksjonsenheten Landing sammen med Ina Coll Kjølmoen er hun også en av initiativtakerne til forumet Rethink Dance. Venke underviser på Skolen for Samtidsdans, og gjør skribentoppdrag for blant annet Danseinformasjonen og Scenekunst.no.
venkes@gmail.com