Foto: Tom Øverlie

Flytende Landskap

En serie uannonserte dansekunst-hendelser som vil foregå i ulike offentlig rom i Oslo, våren 2018. Arbeidet vil bli utført av åtte dansere sammen med nesten 1000 meter tekstil-lianer laget av scenograf Camilla Wexels Riser.

Hode ved Hode

Omvisninger på Munch-museet

Landing har fra og med høsten 2017 samarbeidet med Munch-museet om utvikling av omvisningsformater der der publikums kropper bevisstgjøres og aktiviseres.

Safarium, Signo vår 2014, foto: Tom Øverlie

Safarium

Et dansekunstprosjekt som beveger seg mellom en forestilling og et verksted, et laboratorium og en safari, tilrettelagt for barn med spesielle behov. Forestillingen hadde premiere våren 2014, og turnerer fortsatt både festivaler og i Den Kulturelle Skolesekken. En versjon for barn fra 1-3 år ble produsert i 2016.

vekselstrøm SPLEIS scenehuset juni 2016

Vekselstrøm

En solo av Jakob Thonander Glans (17 år), veiledet av Venke Marie Sortland. I forestillingen er Jakob både skapende og utøvende, danser og musiker. Uttrykket veksler formmessig mellom å være en konsert og en danseforestilling. Premiere under De Grønne Festivalen, september 2016.

myk-masse_logo_med

Myk masse

Myk masse er et dansekunstprosjekt for ungdomsskoleelever. Prosjektet utforsker hvordan fysiske handlinger kan fungere som en kritisk og demokratisk praksis: Hvordan kan vi gjennom å forskyve tilsynelatende normale og allmenne bevegelser, foreslå og tilgjengeliggjøre en alternativ måte å forholde seg til verden på – en alternativ pedagogikk?

Frispinn, design og foto Lars Sandås

FRISPINN

18. juni har Landing premiere på vandreforestillingen Frispinn, i samarbeid med Åfjord kulturskole og Dans i Nord-Trøndelag. Forestillingen vil også vises på Inderøy under Kortreist dansefestival den 19. juni.