9L0A7557

FELT

FELT er et lydlig, taktilt og bevegelig landskap som publikum gradvis får være medskapende i. Forestillingen har barneskoleelever som målgruppe og skolen som som spillested. Premiere mai 2019.

Bilde Akset

Var Vrimmel

Et prosjekt som ligger i skjæringspunktet mellom kunstnerisk og pedagogisk praksis, der medborgerskap som tema utforskes gjennom estetiske læreprosesser sammen med 4. klasse på Sakshaug skole på Inderøy.

Foto: Tom Øverlie

Flytende Landskap

En serie uannonserte dansekunst-hendelser som foregikk i ulike offentlig rom i Oslo, våren 2018. Arbeidet ble utført av åtte dansere sammen med nesten 1000 meter tekstil-lianer laget av scenograf Camilla Wexels Riser.

Hode ved Hode

Omvisninger på Munch-museet

Landing har siden høsten 2017 samarbeidet med Munch-museet om utvikling av omvisningsformater der publikums kropper bevisstgjøres og aktiviseres.

Safarium, Signo vår 2014, foto: Tom Øverlie

Safarium

Et dansekunstprosjekt som beveger seg mellom en forestilling og et verksted, et laboratorium og en safari, tilrettelagt for barn med spesielle behov. Forestillingen hadde premiere våren 2014, og turnerer fortsatt både festivaler og i Den Kulturelle Skolesekken. En versjon for barn fra 1-3 år ble produsert i 2016.

vekselstrøm SPLEIS scenehuset juni 2016

Vekselstrøm

En solo av Jakob Thonander Glans (17 år), veiledet av Venke Marie Sortland. I forestillingen er Jakob både skapende og utøvende, danser og musiker. Uttrykket veksler formmessig mellom å være en konsert og en danseforestilling. Premiere under De Grønne Festivalen, september 2016.