vekselstrøm SPLEIS scenehuset juni 2016

Vekselstrøm

En solo av Jakob Thonander Glans (17 år), veiledet av Venke Marie Sortland. I forestillingen er Jakob både skapende og utøvende, danser og musiker. Uttrykket veksler formmessig mellom å være en konsert og en danseforestilling. Premiere under De Grønne Festivalen, september 2016.

Safarium, Signo vår 2014, foto: Tom Øverlie

Safarium

Safarium er et scenisk danseuttrykk som beveger seg mellom en forestilling og et verksted, et laboratorium og en safari, tilrettelagt for barn med spesielle behov. Prosjektet er en del INK 2013, en satsning initiert av DKS i samarbeid med Seanse. Forestillingen har premiere våren 2014.

myk-masse_logo_med

Myk masse

Myk masse er et dansekunstprosjekt for ungdomsskoleelever. Prosjektet utforsker hvordan fysiske handlinger kan fungere som en kritisk og demokratisk praksis: Hvordan kan vi gjennom å forskyve tilsynelatende normale og allmenne bevegelser, foreslå og tilgjengeliggjøre en alternativ måte å forholde seg til verden på – en alternativ pedagogikk?

Frispinn, design og foto Lars Sandås

FRISPINN

18. juni har Landing premiere på vandreforestillingen Frispinn, i samarbeid med Åfjord kulturskole og Dans i Nord-Trøndelag. Forestillingen vil også vises på Inderøy under Kortreist dansefestival den 19. juni.

rogne skule 2012, 1

Vandreforestilling på Rogne skule

Høsten 2012 landet Landing på Rogne skule i Øystre Slidre. Sammen med alle skolens elever laget vi vandreforestillingen “Rom til rom”, der hele skoleområdet ble tatt i bruk. Prosjektet ble støttet av Oppland fylkeskommunes Kriblemidler.

show_forsideflyer_des11

Show Body Project

“Show – Body Project” er en danseforestilling om kropp – som natur og kultur – for elever i den videregående skolen. Forestillingen inkluderer workshop og samtale. Klasserommet er spillested. Turneklar fra høsten 2012.